Spray tan og dens former

Hvordan du vælger at påføre spray tan og hvilken væske, du skal bruge, afhænger af, hvor omfangsrig, mørk, vedholdende og effektivt, det skal gøres.

Du kan for eksempel få spray tan-væskerne i forskellige sorter, der er indekseret efter, hvilken kulør de efterlader på din krop. Det kan jo være, du blot er ude efter at komme væk fra dit ligblege udseende, hvorfor du mener, at en lidt lysere mørk vil give dig en bedre glød.

Måske er du dog den type, der ikke kan optage sol på almindelig vis og går rundt og ligner et gennemsigtigt spøgelse det meste af året. Så kan løsningen være, at du benytter en spray tan-væske, der efterlader en mørkere kulør.

Som navnet antyder, så er spray tan en midlertidig hudfarve-forandrer i form af en væske, man får sprøjtet på kroppen. Spray tan er et klart sundere alternativ til de kræftfremkaldende solarierør og for den sags skyld de almindelige solstråler, man måske uheldigt kan døse væk under uden beskyttelse.

Du får ikke brug for solcreme ved at benytte spray tan, og det kan påføres på forskellige måder og endda gøres hjemmefra, så du ikke skal ud i et solarielignende scenarie for at ændre din kulør.

Du kan nemlig have alt det nødvendige udstyr hjemme hos dig selv, om du så vælger den enkle sprøjteløsning med en slange, hvor du manuelt selv skal sprøjte væsken på dig og fordele den ligeligt, eller om du investerer i en hel kabine – det kan man nemlig som privatperson – så du ved, at væsken bliver fordelt helt grundigt.

Dog skal du huske at beskytte dig godt imens. Det er ikke smart, at få sprøjtevæsken i øjnene, og sørg som sagt for at få fordelt væsken over hele kroppen, så der ikke opstår striber ved tøjkanter.

Læs generelt indlæggelses-sedlen hver gang, så du påfører produktet korrekt.