Stålprodukter til private og erhverv fra Helstrand Smedje

Hvis du sætter pris på godt håndværk, når det handler om indretning af dit private hjem eller dit kontor i firmaet, vil du ikke stille dig tilfreds med masseproducerede metervarer. Du vil typisk gå efter unikke designs, udført i kvalitets materialer af dygtige og kompetente håndværkere – og gerne efter dine egne mål. Helstrand Smedje er et eksempel på en håndværkerforretning, du eventuelt kunne opsøge, hvis du søger efter helt enestående designs af for eksempel bordben i stål, terrasseværn, hyldeknægte, skeletter til sofaborde, specielt tilpassede trappegelændere og balustre fremstillet i metal, cykelstativer eller de smarte, såkaldte New Yorker Vægge, som er specielt tilpassede skillevægge i glas og stål – perfekte til mødelokalet i det åbne kontorlandskab eller som rumdeler i den trendy og luftige studio apartment.

Helstrand Smedje – kompetent håndværk og faglig stolthed i smedearbejdet

Hos Helstrand Smedje, som er stiftet af de to unge, faglærte smede Christian Ahrens og Karl-Magnus Helstrand, sættes der en ære i at levere det perfekte produkt, fremstillet i samspil med kunden og med lydhørhed over for dennes ønsker. Helstrand Smedje tror på dialogen i designprocessen, og på at være i øjenhøjde med kunden hele vejen igennem.

Der tages højde for kundens ønsker, og med udgangspunkt i disse og fagmændenes store ekspertise og lange erfaring med – og kendskab til – smedefaget og dets muligheder og begrænsninger, frembringes det optimale resultat, som såvel kunde som leverandør kan være glade for.

Kreativitet og solidt håndværk fra Helstrand Smedje

Når du vælger at få fremstillet dine stålvarer hos Helstrand Smedje, er du garanteret en kundevendt og lydhør behandling samt en design- og fremstillingsproces, hvor kreativitet og håndværksmæssige færdigheder går op i en højere enhed – og et produkt, som med garanti vil møde – og måske endda overgå – dine drømme og forventninger.

Læs mere om Helstrand Smedjes produkter og services på helstrand-smedje.dk