Star Wars droner giver dig den ultimative oplevelse af stjernekrigen

Det er i sig selv sjovt at flyve med droner, og det er noget, som du kan få rigtig lang tid til at gå med. Det bliver dog kun sjovere, når du flyver med Star Wars droner. Det er droner, der er formet som fartøjerne fra Star Wars. Det giver dig en helt særlig oplevelse. 

Du kan blandt andet købe Star Wars droner på webshoppen toytrade.dk. De har et stort udvalg af forskellige fartøjer, så du kan nemt finde dem, som du allerbedst kan lide fra filmens verden og begynde at flyve med dem i virkeligheden. 

Du kan for eksempel få en T-65-X Wing Star Fighter. Den er lavet, så den ned til mindste detalje ligner dem, som du har set i filmene. Når du åbner æsken med din Star Fighter, afspiller den en melodi. Allerede når du pakker den ud af æsken, vil du derfor kunne fornemme, at det er en helt særlig oplevelse, der venter dig. Også når du efterfølgende bruger den controller til at flyve med Star Fighteren, afspiller den melodier fra rumsagaen. 

Er du mere til en 74-Z Speeder Bike, kan du også få sådan en. Det er en lille kompakt drone, hvor der sidder en stormtrooper oven på den – præcis som der også gør i filmene. Den afspiller også musik – både når du åbner æsken, og når du bruger controlleren. 

Endelig har du også mulighed for at købe en Tie Advanced X1. Det lille rumskib afspiller også musik og er meget nemt at flyve med. Hvis du gerne vil udspille nogle af de slag, der er med i Star Wars, er det en god ide, at du køber flere fartøjer at flyve med. Så kan du bruge dem sammen med dine venner, hvor I lader som om, at I kæmper mod hinanden med dronerne. Det er virkelig en drengedrøm, der går i opfyldelse for mange.