Styrk dine kompetencer – bliv fitness instruktør

Hvis du elsker at træne, vil det være oplagt for dig, at du deler den glæde med andre. For det giver noget helt særligt, hvis du arbejder med det, som du brænder for. Det giver energi og glæde, at du hver dag skal beskæftige dig med noget, som du godt kan lide. Når du elsker motion, er det derfor oplagt, at du vælger at tage en fitness instruktør uddannelse

Med den i bagagen har du nogle flere værktøjer i forhold til at kunne arbejde i for eksempel et firnesscenter eller at starte dit eget firma, hvor du er personlig træner. Det kommer helt an på, hvordan dit temperament er, og hvordan du gerne vil arbejde med dit fag. 

Der findes en række forskellige uddannelser, der giver dig mulighed for at blive fitnessinstruktør. En af dem er hos blivpt.dk. De har flere forskellige uddannelser, hvilket gør det muligt for dig at vælge den rigtige i forhold til, hvad du interesserer dig for. Du kan for eksempel både vælge mellem at blive personlig træner eller at blive kost- og livsstilsvejleder. 

Det koster penge at tage en fitnessuddannelse, og mange steder skal du lægge alle pengene på en gang. Hos blivpt.dk har du dog mulighed for at betale et månedligt beløb. Det gør det langt nemmere for dig at få indbetalt de penge, som du skal. Du er dermed ikke lige så afhængig af at have sparet en masse penge op. Faktisk kan du komme ned på, at du kun skal betale 695 kroner om måneden. Det gør det altså meget realistisk for dig at tjene pengene ved siden af, at du uddanner dig. 

Du kan vælge at bruge en fitnessuddannelse som dit primære erhverv, hvor du kun træner forskellige hold eller enkelt personer i løbet af ugen. Du kan dog også vælge, at du vil gøre det ved siden af dit almindelige job som en mulighed for at tjene nogle ekstra penge og samtidig gøre noget, som du elsker.