Styrk dit barns talent med et ophold på Tølløse Musikefterskole

Hvis dit barn har en musikalsk åre, og du ikke har en fornemmelse af, at denne bliver stimuleret nok i hverdagen – så er det en mulighed at lade dit barn tilbringe et eller flere år på en musikefterskole.

Hvorfor skal jeg vælge en musikefterskole til mit barn?

Når et barn når teenage årene, kan det give en verden af mening at lade barnet tilbringe en rum tid væk fra hjemmet, i trygge rammer på en efterskole. Mange unge har brug for at komme lidt væk fra deres vante miljø, de er måske kørt sur i kammeraterne og de tilbud, som er i nærområdet, og er måske endda begyndt at udvise tegn på skoletræthed.

Hvis dit barn tilmed er musikalsk anlagt, er en musikefterskole en helt unik – og måske endda en once in a lifetime – mulighed for dit barn til at fokusere 100% på sine musikalske interesser. Selvfølgelig er det også påkrævet, at det unge menneske deltager i den almindelige undervisning, men i fritiden vil de studerende have adgang til sammenspilshold, lydstudier og øvelokaler i et helt andet omfang, end det tilbydes i den almindelige folkeskole.

Musikefterskole i Tølløse midt på Sjælland

I den midtsjællandske by Tølløse finder du Tølløse Musikefterskole, som har opbygget en selvstændig musiklinje med de mest kompetente undervisere samt state of the art udstyr. Her modtager over 60 elever særskilt musikundervisning samt undervisning på eget instrument, uanset musikalsk niveau. Eleverne anspores til at studere musik teori og opmuntres til at øve i fritiden, hvad end det er solo eller i gruppe, og uanset instrument.

Tølløse Musikefterskole, som ligger tæt på en station på regionaltogslinjen mellem København og Kalundborg, kan dit barn få mulighed for at fordybe sig i musikken gennem spændende musikvalgfag som Rytmisk Kor, hørelære/teori, sangskrivning og mange flere.

Læs mere på tpoe.dk