Sund frugtordning til alle virksomheder

Med en professionel frugtordning fra Frugtkurven.dk får I topkvalitet og stor tilpasselighed af årstidens frugt og grønt, der er 100% sæsontilpasset og findes i økologiske varianter.

I takt med at flere og flere danske virksomheder etablerer sundhedsordninger på arbejdspladsen, opleves der en øget efterspørgsel på især frugtordninger. Virksomheder, der tilbyder deres medarbejdere frisk frugt i arbejdstiden, sender nemlig et stærkt signal om, at de interesserer sig for medarbejdernes overordnede sundhed og velvære.

Frugt bidrager til en sundere livsstil, ved at være et godt alternativ til søde sager. Især når medarbejderne trænger til et energiboost sidst på eftermiddagen, er frisk frugt det gode, sunde valg.

Frugtordning er således et attraktivt personalegode, og hos Frugtkurven kan I vælge blandt sunde frugtkurve, naturlige frugtkasser, lækker basisfrugt og økologisk firmafrugt i flere forskellige størrelser. Disse indeholder altid mindst 25% bananer, da bananer er en af de mest populære frugter på arbejdspladsen.

Hos Frugtkurven får I en fleksibel frugtordning og ekstra bananer leveret af egne og faste frugt-chauffører. Uanset om I er en lille afdeling, et mindre firma eller en stor multiinternational virksomhed, så kan I bestille jeres frugtordning hos Frugtkurven.

Der findes nemlig kurve med alt lige fra 25 stykker spiseklar frugt, der passer til 3-5 personer pr. uge, til kasser med 100 stykker frisk frugt i, der passer til 18-25 personer pr. uge.

I Frugtkurvens brede sortiment finder I udelukkende kvalitets frugt, grønt og nødder, der tilmed leveres i bæredygtige og bionedbrydelige kasser.

På Frugtkurvens hjemmeside kan I endda følge jeres kurv eller kasse dag for dag. Her kan I se hvilke frugter, der udgør dagens sammensætning af frugtkurve, frugtkasser og økologiske frugtordninger.

Har I brug for vejledning, et godt tilbud på en eksisterende frugtordning til arbejdspladsen eller ønsker I at starte med at få leveret firmafrugt, så kontakt Frugtkurven.dk allerede i dag på telefon 51 50 11 95.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *