Sunstill – Materiale til gode oplevelser

Du kan mærke bassen dunke i kroppen. Du bevæger dig ud på dansegulvet. Du danser, eller måske hopper du nærmere i nogenlunde takt til musikken. Men du tænker ikke så meget over, hvordan det ser ud, for det føles rigtigt. Du er fri. Fri, som du følte dig, da du var inde og se en stand up-forestilling, der efterlod mavemusklerne ømme af latter. Fri, som da du var på festival, eller til gallafest, eller til friluftskoncert i parken. Mange af vores bedste minder bliver skabt til fester, koncerter og forestillinger. Det er nok ikke tribunen, gulvet eller scenen, du husker, når du tænker tilbage. Men de ting er nødvendige for at danne rammerne for de bedste begivenheder. Sunstill.dk leverer materiale til gode oplevelser.

På Sunstill.dk får du produkter i høj kvalitet

Hvad enten du køber ind til en skole, et teater, et messecenter eller noget fjerde, er køb af nyt materiel og udstyr en vigtig investering. Det skal kunne holde til at blive brugt ofte, af mange mennesker og i mange år frem. Når du køber dine varer på Sunstill.dk kan du trygt regne med produkter i allerhøjeste kvalitet. Firmaet har solgt scenepodier i 35 år, og den dag i dag sælger de stadig reservedele til deres første modeller. Det vidner om, at et scenepodie fra Sunstill er scenepodie for livet. Derfor er Sunstills scenepodier også Danmarks mest udbredte.

Udover scenepodier, tilbyder Sunstill.dk også mange andre varer i høj kvalitet. De har blandt andet alt fra dansevinyl, sceneteknik og tribuner til flammehæmmende produkter og udstyr til afspærring og crowd-control.

Få løsninger, som det passer dig!

Uanset om du leder efter fast materiel eller er på jagt efter udstyr til et enkelt event, er Sunstill.dk siden for dig. Sunstill.dk giver nemlig både mulighed for køb og udlejning. Du kan leje certificerede scenepodier, tribuner og messegulve, og du kan selvfølgelig få det hele i forskellige typer og størrelser, så du kan finde præcis det, der passer til dine behov.

Samtidig specialiserer Sunstill sig i systemprodukter og laver gerne specialordre. Det betyder, at du kan sammensætte forskellige produkter og få fleksible løsninger, der passer til dig og dine rammer. Tøv ikke med at kontakte Sunstill på tlf.: +45 86 92 45 54 eller mail: info@sunstill.dk, hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *