Synliggør dit firma med firmatøj med logo

Firmatøj med logo kan være med til at skabe en gennemgående visuel identitet, så din virksomhed præsenteres på bedste professionelle vis. Herudover er der også det plus, at det er med til skabe en fællesskabsfølelse hos dine medarbejdere.

Og hos Tøjlageret er det netop det, de tilbyder at lave til din virksomhed. De har mere end 60 års erfaring indenfor arbejdstøj til erhvervslivet. Og det er uanset hvilken type virksomhed. Tøjlageret producerer og forhandler til alt indenfor håndværk og industri, til hotel- og resturationsbranchen, klinikker og labratorier, servicebranchen samt organisationer og institutioner. En del af deres eksptertise består i kundespecifik brodering og individuel personpakning til alle medarbejdere sammen med fokus på at vægle de helt rigtige farver og udtryk, der matcher jeres virksomhedsprofil.

Hos Tøjlageret står også faguddannet personale klar med kompetent rådvigning af det omhyggeligt udvalgte sortiment af arbejdstøj og skræddersyede totalløsninger. Det sikrer, at I får opfyldt lige præcis de behov og ønsker for et logo, jeres virksomhed har. For dem er det derudover også vigtigt at levere løsninger, der opfylder andre kriterer. Er det behageligt, åndbart og svedtransporterende? Lever det op til de sikkerhedsmæssige krav? Er det produceret miljørigtigt og efter bæredygtige principper? Dette er blot nogle af de krav, de sikrer sig, er opfyldt for dig som kunde. Herudover er du også sikret nogle af de bedste priser på markedet, når du vælger at handle firmatøj med logo hos Tøjlageret.

Du kan altid kontakte dem. Enten kan du besøge dem i deres showroom i Aabyhøj i Aarhus. Ellers kan du henvende dig til dem telefonisk eller på mail. Mandag til torsdag er de til at komme i kontakt med fra 9-16.30, mens de lukker kl. 15 om fredagen. Ring til dem på 86251999 eller skriv til dem på info@tojageret.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *