Tidsløse Louis Poulsen PH 2/1

Louis Poulsens velkendte PH 2/1 er beskrevet eller henvist til det, som man kalder en treskærmsserie, da én lampe har tre skærme. Skærmene er lavet ud af farvet glas, som er blevet mundblæst på fineste vis og af de bedste, glaspustere, der findes. Dette er også med til at gøre lamperne til nogen af de mest eksklusive lamper, der er på markedet. Det er dansk design i højeste klasse.

Skærmene på PH 2/1 lamperne er blanke imens de på indersiden er sandblæste, for at give tekstur og kant til designet. Lampens tre skærme har også den fordel, at lamperne frigiver et blændfrit lys uanset hvor skarp en pære der er i lampen, og samtidig får man også et hjem, der oser af hygge fra den klassiske og stilfulde lampe.

Hvad er en PH?

Louis Poulsens PH lamper, der originalt er designet af Poul Henningsen, findes i et væld af størrelser, farver, der er egnet til ethvert rum og kan imødekomme et hvert behov.

Tallene der ofte er efterfulgt af betegnelsen ’PH’ henviser til lampeskærmens størrelse. Når en lampe hedder 2 og 1, så betyder det, at den øverste skærm har en diameter på cirka 20 cm alt imens skærmene underneden – forstået underskærm og mellemskærm, er kommer fra 1/1 modellen.

Lampernes varierende størrelse har den fordel, at det giver en række muligheder for, hvor man kan placere ens nye designer lampe. Og da dens design er tidsløst og minimalistisk, så tør vi godt love, at den dur i ethvert rum uanset hvilke farver, der måtte være på væggene eller hvilke andre møbler, det måtte være i rummet.

Mange anser Louis Poulsens PH-lamper som værende en lampe, der i høj grad repræsenterer den nordiske designånd og minimalisme, der i de senere år har været eftertragtet i indretningsverdenen.