Triathlon dragter til vandsport

Sportsgrene, der indebærer at tilbringe meget tid i vand, er også sportsgrene, der kræver det helt rette beklædning. For i vandet kan kroppen hurtigt blive kold, hvilket kan mindske din bevægelighed, og dermed forringe dine resultater. For at undgå det, er det derfor nødvendigt at have den rette beklædning – og det er en triathlon dragt.

Med en triathlon dragt kan du fremover bedre holde varmen i vandet, du kan bevæge dig lige så frit, som hvis du ikke havde den på, og du kan i det hele taget få en bedre oplevelse i vandet og bedre resultater af din sport – og hvem vil ikke gerne have det?

Triathlon dragter til ethvert behov og alle niveauer

Der findes forskellige typer triathlon drager, og hvilken dragt du skal have, kommer fuldstændig an på dine behov. For dig, der er seriøs omkring din triathlon træning og bruger meget tid på det, kan du med fordel vælge en våddragt, der er lavet i neopren. En våddragt med neoprenoverflade holder dig både varm, giver dig større bevægelsesfrihed og du får en bedre bevægelse i vandet blandt andet på grund af mindre vandmodstand.

For dig, der bare bruger svømning som motion og ikke gør noget stort ud af det, kan du nøjes med at købe en våddragt i nylon, der blot holder dig varm og giver dig den bevægelsesfrihed, du har brug for.

Uanset hvilken type våddragt, du skal have, er det vigtigt, at du køber en, der passer perfekt til din krop. For med den rette størrelse våddragt, vil du også få den bedste effekt af våddragten, der virkelig kan komme til sin ret og virker på bedste vis, når den sidder som smurt på kroppen.