Tryghed og sikkerhed med en stiksikker vest

Som dørmand eller sikkerhedsvagt er det vigtigt at være godt beskyttet. Det kan til tider være et farligt og risikofyldt job at opretholde ro og orden, når man færdes blandt berusede og agiterede personer. Især i nattelivet i de større byer, er der øget risiko for, at bevæbnede personer kan gå til angreb på sikkerhedspersonale, hvis de føler sig provokeret. Men også særlige typer institutions personale, for eksempel fængselsbetjente og medarbejdere på sikrede institutioner for særligt farlige psykisk syge, kan have brug for ekstra beskyttelse i deres hverdag.

Stiksikre veste skaber tryghed blandt sikkerhedspersonale

Mens man ikke behøver iføre sig fuld kampuniform for at udføre sit arbejde, er det stadig en god idé at sikre sig imod den værst tænkelige situation. Og for de fleste af ovennævnte faggruppers vedkommende involverer denne type situation knive eller andre skarpe genstande. Selv små knive, glasskår eller andre spidse og skarpe genstande kan anrette alvorlige skader, hvis de rammer et organ som lunger, milt eller lever, perforerer tarm eller mavesæk, eller rammer direkte i hjertet.

Derfor er det vigtigt, at man er iført en stiksikker vest, når man er på job som vagt eller lignende. En stiksikker vest er, i sagens natur, ikke nær så massiv som en skudsikker vest. Du kan være iført en stiksikker vest under dit normale tøj eller din arbejdsuniform, uden at det vil fremgå alt for tydeligt og virke offensivt.

Stiksikker vest i høj kvalitet fra Elite Armor

Når du køber stiksikre veste til dit personale, er det vigtigt, at du er sikker på kvaliteten. En stiksikker vest skal leve op til nogle meget skarpe sikkerhedskrav og standarder. Derfor bør du vælge din forhandler af stiksikre veste med omhu. Elite Armor er, som de eneste i Danmark, registreret og certificeret direkte hos National Institute of Justice. Dette er din sikkerhed for, at samtlige veste er sikkerhedsgodkendte og gennemtestede.

Læs mere på elite-armor.dk