Unikke håndlavede plankeborde i genanvendeligt træ til favorable priser

Er du på udkig efter et flot og unikt spisebord til dit hjem med god plads til familie og gæster, så kan du med fordel vælge et plankebord.  Et plankebord kan f.eks. stå i stuen eller køkkenalrummet alt efter, og plankebordets rå og unikke stil passer godt ind i forskellige typer af hjem.  Kan du eksempelvis lide den nordiske lyse boligstil, så er et plankebord et smukt og rustikt møbel at have stående i de lyse rum. Ikke to plankeborde er ens, for træet, der anvendes har sin helt egen struktur.

Bæredygtige plankeborde af gammelt Azorbétræ

Hvis du gerne vil finde et bæredygtigt og unikt plankebord til din bolig til en favorabel pris, så kan du besøge Thors-design.dk, som fremstiller bæredygtige plankeborde til private, virksomheder og det offentlige. Plankebordene er håndlavet af gammelt Azorbétræ, som stammer fra bolværket i danske færgehavne. Træet stammer oprindeligt fra Afrika og er mere end 100 år gammelt. Træet genanvendes og får et nyt udtryk, så det bliver til et af de flotte og unikke plankeborde, som du kan have stående i dit hjem, eller som virksomheder eller offentlige institutioner kan have stående på kontorerne. Du kan få et plankebord i specialmål hos Thors-design, hvis du ønsker det, og derudover kan du vælge mellem fire typer af større plankeborde.

Fire typer af flotte rå plankeborde

Thors Uniq er det ypperste plankebord, du finder i sortimentet. Plankebordet er lavet af bolværkets yderste planker, og de originale søm sidder i. Træet er nænsomt slebet, så plankebordet får et lækkert udtryk. Thors Uniq er ca. 4 meter langt og kan både anvendes som spisebord i private hjem og som konferencebord i en virksomhed. Idun plankebord er et flot spisebord, som er mindre massivt end Uniq bordet, og det er ca. 2 meter langt. Et Idun spisebord er ideelt, hvis du bor i en mindre lejlighed, og det er populært som cafébord. Gaia plankebord har en flot pudset, rå eller brændt overflade, og det fås som langbord, kvadratisk eller rundt. Du kan vælge mellem fire forskellige typer ben, hvilket giver mange muligheder for at få netop din egen individuelle og unikke løsning. Gaia plankebord passer smukt ind i stuer, køkkener eller mødelokaler. Har du behov for et rigtigt langbord, som er 5 meter eller længere, så er Mosaic plankebord et oplagt valg. Du kan vælge mellem tre typer af overfladebehandlinger, og typen af ben afhænger af bordets længde. Mosaic plankebord egner sig rigtig godt til store mødelokaler. Plankebordene hos Thors-design er lækkert dansk design af højeste kvalitet, og du kan altid få skræddersyet en løsning, som passer til din bolig eller virksomhed.