Vælg det rigtige campingbord til rejsen

Står campingferien for døren, og mangler du stadig at finde et campingbord til ferien? Det er ikke bare et køb, du lige kan foretage, mens du henter mælk og rugbrød i det lokale supermarked, for der er trods alt en del faktorer, der spiller ind, hvis du skal have et velfungerende campingbord.

Vi har talt med campingudstyr.dk, for at høre, hvad du skal være opmærksom på, når du køber et campingbord:

1: Højden

Kan bordet indstilles i højden, så det passer til dine stole. Det er forskelligt, om folk foretrækker klapstole, taburetter eller campingstole med høj ryg, og derfor er det nødvendigt, at dit bord kan indstilles efter dine stole.

Derudover er det vigtigt, at bordet kan justeres i højden på hvert enkelt ben, så du kan få det til at stå lige på en ujævn campingplads. Både Wecamp og Crespo byder på et udvalg af gode, stabile campingborde med justerbare ben.

2: Størrelsen

Skal du bruge bordet til at spise ved, og hvor mange personer skal I kunne sidde rundt om det? Eller er det et bord, der skal bruges til opbevaring i forteltet? Mål op hvor bordet skal stå, så du sikrer dig, at målene passer til dine behov.

3: Formen

Vil du have et firkantet bord, der fylder mere, men også giver plads til flere? Eller er du mere til et ovalt bord, der ikke optager så meget plads, og som har et mere dynamisk udseende? Crespo har en flot model, hvor der samtidig er en lille opbevaringsskuffe under bordpladen til magasiner og lignende.

4: Vægten

Om det vejer 10 kg eller 13 kg lyder som en mindre detalje, men faktisk har det stor betydning for mange. Campingvogne må kun læsses til et vist punkt i forhold til den bil, der trækker vognen, og med fortelt, udstyr, bagage og andet godt, så når du hurtigt om på maksimum. Derfor er det værd at undersøge, hvor meget bordet vejer.