Vestbjerg Epoxygulve er førende ekspert inden for specielle gulvløsninger

Rigtig mange steder er der behov for en speciel løsning til gulv i lokale eller på et udendørs område. Dette typisk steder, hvor der dagligt er stor belastning på gulvet af enten maskiner eller mange mennesker. Hos Vestbjerg Epoxygulve er de eksperter inden for netop specielle gulvløsninger. Virksomheden kan leverer de stærkeste gulve på markedet, og udfører opgaver til både private, til erhverv og også til institutioner og andre kommunale instanser. Vestbjerg Epoxygulve holder til i Silkeborg, men udfører opgaver over hele Danmark.

En mulighed hos Vestbjerg Epoxygulve er de efterhånden meget udbredt Epoxy gulve, der fås som 2-3 lags belægning. Denne løsning er langtidsholdbar, gulvet er nemt at vedligeholde og faktisk stærkere end beton. Epoxy er super velegnet til industrigulve, autoværksteder, lagergulve og faktisk også til fabrikker. Helt klar den stærkeste løsning i branchen. En lidt blødere løsning, men dog fortsat med stor slideevne og stor belastningsevne, er et Polyurethan gulv. Dette gulv er super velegnet til børneværelser, køkkener, forretninger og i sportshaller.
En anden mulighed til butikker, men også garager, udstillingsområder, indgangspartier og lignende steder er et stentæppe. Dette er små sten, der er limet sammen med epoxy og får en glans, som fremhæver de smukke sten. Dette gulv kan fås i forskellige farvekombinationer og i forskellige stenstørrelser alt efter behov. Hos Vestbjerg Epoxygulve er de specialister i at finde den rette løsning. Vestbjerg Epoxygulve kan også lave en udendørs belægning i form af granitløsninger til kedeligt betonoverflader. Dette giver en smuk og slidstærk belægning med lang levetid, og er super velegnet til parkeringsområder, gangstier, svalegange, trapper, altaner og også i stalde samt andre steder, hvor der er betonflader. Udendørsbelægningen er en blanding af granit og polyurethan og bliver strøget ud over betonoverfladen.

Men ligemeget hvor du har behov for en slidstærk løsning til dit gulv, kan de løse dette hos Vestbjerg Epoxygulve. Læs mere om de forskellige løsninger på Vestbjergepoxygulve.dk.