Vi vægter kunden højt

Skal du bruge en specifik vægt som enten privat eller erhvervsdrivende, så har Vaegteeksperten.dk en vægt til dit formål

 

Om du så har brug for at veje dit nyfødte barn som nybagte forældre, eller dit firma har behov for at få afdækket, hvor stort et vægtmål diverse paller har, så garanterer Vægteeksperten Danmarks største udvalg af vægte til et givent formål.

Uanset om du skal have vejet krydderier helt ned til en mængde af 0.1 gram eller have aflæst vægten på tunge industri-produkter på op til tre ton, så kan du finde vægten hos Vægteeksperten.dk. Vi ligger inde med anerkendte varemærker, så vi kan love dig, at du får et kvalitetsprodukt til dit behov.

Vi har mange års erfaring i at rådgive og vejlede private som erhverv med, hvilken slags vægt og hvilket slags tilbehør de skal investere i. Det er nemlig ikke lige meget, hvilken slags vægt du vælger. Der er nemlig forskel på, om du skal veje små postpakker på en pakkevægt eller have vejet slagtekød med en hængevægt.
Vægteeksperten står altid parat til hjælpe dig med at gøre det rette vægtkøb.

Siden 2006 har vi leveret vægte til kendte koncerner, firmaer og private over det meste af Norden, og det vil vi blive ved med. Vi betaler altid fragten på dine vægte, og vi gennemsøger konstant nettet for priser på vægte, så vi kan give dig den billigste pris til den bedste kvalitet.

Ligger du inde med et specifikt behov for en vægt, som du ikke umiddelbart kan finde løsningen på blandt vores sortiment på vores hjemmeside, så kan du altid kontakte os via mail eller telefon, så vi sammen kan skaffe lige netop den vægt, som du står og har brug for.

Vi svarer altid alle henvendelser inden 24 timer på hverdage og giver 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager vores varer.