Vikarservice.nu – dit vikarbureau med de bedst kvalificerede vikarer

Som virksomhed med behov for midlertidig arbejdskraft i kortere eller længere perioder, kan det være en stor fordel at alliere sig med et professionelt vikarbureau. Der er mange risici forbundet med selv at hyre midlertidigt ansatte ind, og hvis man ikke er helt skarpt på regler og overenskomster hvad angår forsikring, arbejdsvilkår, pension osv, kan man hurtigt ende i uføre, hvis man selv forsøger sig.

Med et vikarbureau er du som arbejdsgiver sikret, at din nye, midlertidige medarbejder har papirerne i orden, og en ansættelseskontrakt, som svarer overens med de krav, der stilles på området. Vikarbureauet vil typisk sørge for aflønning og indberetning af skat samt feriepenge og andet administrativt – du betaler blot vikarbureauet et fast salær. Samtidig har du også en stor sikkerhed for, at vikaren lever op til de krav, du selv stiller, om kompetencer, kvalifikationer, erfaring og fagligt niveau. Vikarbureauer lever af at finde de optimale matches mellem virksomheder og kandidater, og har sørget for på forhånd at lave en grundig screening af begge parter, forud for oprettelsen i databasen.

Hurtig og pålidelig vikarservice fra vikarservice.nu

Hvis du leder efter vikarer til sæsonbetonet opgave så som landbrug, skovbrug eller gartneri, eller til udvidelse af din medarbejder stab inden for bygge og anlæg, montage eller håndværk i forbindelse med en bestemt opgave eller et tidsbegrænset projekt, kan du med fordel tjekke vikarservice.nu. Vikarservice.nu er et vikarbureau, som dækker hele Danmark, og som med en kæmpe database med kvalificerede og kompetente vikarer samtidig kan dække ethvert behov inden for nævnte brancher. Hos vikarservice.nu kan du få formidlet en vikar inden for en time, skulle du opleve sygdom eller andet forfald inden for din stab eller dit sjak. Og uanset længden af projektet, kan vikarservice.nu finde præcis den eller de vikarer, som passer til din opgave.

Læs mere om, hvordan din virksomhed kan få glæde af vikarer, på vikarservice.nu