Alt til din hund fra Petlux

Hunden er menneskets bedste ven – og fortjener din bedste ven ikke al den luksus, han eller hun kunne tænke sig?

 

Hos Petlux finder du et bredt og varieret udvalg af foder, udstyr og legetøj til hunde i alle størrelser, racer og aldre. Gå på opdagelse i en verden af hundepuder, hundesenge, hundesnore, halsbånd og liner samt alt til pelsens pleje: Børster, shampoo og balsam til hunde og selvfølgelig potevoks, som forhindrer udtørring og skader på hundens trædepuder, når I går tur på nysaltede fortove eller sommervarm asfalt.

 

Til gåturen kan Petlux endvidere tilbyde alt fra liner, snore, halsbånd og seler i utroligt høj standard. Alle varer er udfærdiget i slidstærke materialer og gennemført design, så de er holdbare og æstetiske på samme tid. Samtidig kan du gøre miljøet en stor tjeneste med vore biologisk nedbrydelige hundeposer fra Canadiske Earth Rated, som er tilsat stoffet EPI, hvilket betyder at poserne nedbrydes indenfor 18-24 måneder hvilket er hurtigere end øvrige på markedet.

 

Hvis du samtidig er typen, som går op i bolig indretning, er de kønne og slidstærke hundesenge fra MiaCara perfekte til dig og din hund! De særdeles komfortable hundesenge fås i flere afdæmpede nuance af grå, brun og sart rosa, og passer in di ethvert stilfuldt décor. Er din hund mere til puder, fører Petlux også MiaCara serie af hundepuder i flotte farver – selvfølgelig fremstillet af vaskbart material i høj kvalitet.

 

Der ud over kan du finde en bred selection af madskåle og vandskåle i keramik samt selvfølgelig hundemad tilpasset race, alder, vægt og aktivitetsniveau. Petlux fører blandt andet hundefoder fra Essential Foods. Essential foods er leverandør af serierne Nautical Living, som hundefoder baseret på fisk og skaldyr, Essential Contour, some r tilpasset hunde med tendens til overvægt, og Essential Beginning, som er specialfoder til hvalpe.

 

Køb hundefoder af høj kvalitet hos Petlux.dk!