3 gode råd ved indflytning

Står du og skal flytte i nyt hjem, og vil du gerne sikre dig, at du ikke bliver taget ved næsen af sælger? Så forstår vi dig godt, og derfor har vi lavet denne artikel, som kommer ind på de ting, du skal holde ekstra godt øje med, når du flytter i ny bolig. God læsning.

Utætte rør

Det er ikke altid, at man får lejlighed til at tjekke rørnettet, når man er til fremvisning i huset. Og det kan vise sig at være en stor fejl, da problemer med eksempelvis utætte varmerør kan blive en bekostelig affære i sidste ende. Få derfor altid grundigt gennemgået de forskellige rørinstallationer, så du ikke står med aben, når huset er solgt til dig. Der findes heldigvis gode løsninger på utætte varmerør, som du kan tage i brug.

Tjek selv de mindste hjørner af huset

Det er vigtigt at komme godt rundt i alle kroge af huset, så du fanger problemer med eksempelvis fugt, inden du overtager boligen. Det kræver nemlig en større omvæltning af tage sig af det, og det skal helst ikke være dit ansvar, når det ikke er dig, der har forvoldt skaden. Tjek bare store skabe og døre, som du eventuelt overtager ved indflytning.

Tjek, at hårde hvidevarer virker ordentligt

Hvis du har købt et hjem, er det ikke usædvanligt, at hårde hvidevarer følger med. Du bør dog altid tjekke, om alle enheder fungerer optimalt, så sæt så hurtigt som muligt en vask over og få det testet af. Det vil du blive rigtig glad for i sidste ende, så du ikke køber katten i sækken.