3 stykker inventar, du skal bruge i din cateringvirksomhed

Catering og takeaway er fremtiden indenfor madudbringning. Selvom corona har sat en stopper for mange fester og arrangementer, som normalt er det, cateringvirksomhederne leverer mad til, så ses der en tydelig tendens til, at vi bliver gladere og gladere for takeaway og mad ud af huset. Det gælder både til store fester og begivenheder som bryllupper og konfirmationer, men også til nytårsaftener og festlige lejligheder – ja, selv i privaten.

Hvis du selv går med en cater i maven, så er nu et rigtig godt tidspunkt at gå i gang på, da det er en branche i vækst, og når vi når ud på den anden side af pandemien, skal alle holde fester og arrangementer i stride strømme.

Her får du en liste over tre praktiske ting, du skal have fat i til din cateringvirksomhed.

Varmeskab

Et varmeskab til storkøkken er en rigtig god investering til dit køkken – også selvom det ikke er stort. Med et varmeskab kan du både hæve brøddej hurtigere og holde madvarer varme. Det er smart, hvis du skal lave mad til mange mennesker. Her kan maden nemlig stå og hygge sig og holde sig lun, mens du tilbereder og færdiggør resten.

Røremaskine

Du kan næsten ikke leve af catering uden at kunne lave et godt brød. Men et godt brød kræver en god æltning, og hvis du skulle ælte i hånden, ville det tage dig flere dage at lave brød i de mængder. Invester derfor i en god, stor røremaskine med en stor skål.

Industriopvaskemaskine

Tid er penge, når man er selvstændig, og derfor skal du selvfølgelig ikke bruge til på at vaske op. Gør dig selv en tjeneste, og køb en industriopvaskemaskine, der kan klare opvasken hurtigt og effektivt – så løber du aldrig tør for udstyr.