Bamser fra fjernsynet

Hvem kender ikke Bamse og Kylling, eller Kaj og Andrea? Dem der har set Børnetime, eller som det også blev kaldt: Fjernsyn for dig, de genkender i hvert fald de overnævnte karakterer.

Farmorsoutlet.dk er en webshop, som stammer fra 2011, der forhandler børnetøj og legetøj. I 2011 startede de med kun at sælge børnetøj. De har specielt et stort udvalg af premature tøj. I 2014 begyndte de at sælge legetøj. De har blandt andet et stort udvalg af bamser fra DR

I deres udvalg af bamser fra DR, der har de bamser som Bamse, Kylling, Ælling, Kaj, Andrea, Anna, Lotte samt musene Frederik og Ingolf fra Cirkeline.

For nogen børn er det sjovt at have en bamse, som de kan genkende fra fjernsynet. Når børn ser fjernsyn som fx “Bamse og Kylling”, så bliver figurerne “virkelige” for dem. De har en personlighed. Når de får en bamse, som de kan genkende fra fjernsynet, så har den bamse allerede en personlighed. De ser bamsen som “Kaj” eller “Andrea” fx. Bamsen har allerede et navn, og bamsen har allerede en personlighed. Som fx at Bamse elsker honning, eller at Andrea elsker solsikkefrø.

Nogen af bamserne fås i forskellige størrelser, samt at nogen af bamserne fås med musik. Disse små bamser med musik de er specielt gode til at hænge i en barnevogn eller ved en barneseng. For at få afspillet musik, så er der en snor, som man skal hive i. I disse bamser er der lavet et lille ophæng, så man netop kan sætte dem fast i fx barnevognen. Disse bamser fås som Kaj og Andrea, som begge spiller melodien: When you wish upon a star. Derudover fås bamsen også som Bamse, som spiller melodien: Brahms vuggevise. Begge sange er rolige sange, som er gode til at blive afspillet til, når barnet skal sove.