Det moderne hjem: Sådan får du teknologi ind i hjemmet

Teknologien bliver smartere og smartere, og der findes nu om dage mange løsninger, som kan pryde og effektivisere dit hjem. Mange af dem er en del af IoT-bølgen, som uden tvivl vil præge mange moderne hjem i de kommende år. Vi har her givet et par gode bud på, hvordan du kan være frontløber for ny teknologi til det moderne hjem.

Sensorlamper inde og ude

Lys med sensorer vokser i popularitet, og særligt får de i moderne hjem lov til at præge udendørsarealerne, hvor de automatisk lyser op, når der er aktivitet. Ikke alene er det en praktisk detalje til, når du kommer hjem, men det kan også afskrække tyve fra at prøve lykken i dit hjem, hvis lyset automatisk tændes. Og bare rolig – sensorer aktiveres ikke af fugle, der flyver forbi. Sensorlamper er en smart og logisk investering.

Komplette anlæg til lyd og lys

Drømmer du også om fuld kontrol over alle husets rum på samme tid? Så kan du med et styresystem til alle husets lyd- og lysenheder endelig styre det hele på én gang. Du kan indstille forskellige moods og koble bestemte lysfarver og typer af musik på alt efter, hvad du føler for.

Intelligente vinduer

Vi har alle prøvet at glemme at lukke vores vinduer en dag, hvor det begyndte at regne ind. Det er ikke alene irriterende at tørre vand op, men i slemme tilfælde kan det give nogle alvorlige skader på hjemmet. Med intelligente vinduer, der selv kan detektere regn, får du vinduer, som kan lukke af sig selv, så du ikke får regn ind på gulvet.