Dyrecenter.dk

Når man anskaffer sig et dyr, så er der mange ting, som man skal have. Det kan fx være, at man gerne vil anskaffe sig en hund, så er ting som hundesnor og halsbånd vigtige at have, eller at man vil anskaffe sig en kanin, så skal man blandt andet anskaffe sig bur og drikkedunk. Hvis man i forvejen har dyr, så skal man købe foder, noget nyt legetøj, samt der kan være andre ting, der skal fornys såsom en ny hundekurv.

Hos Dyrecenter.dk forhandler de blandt andet produkter til havens dyr, hunde, katte og krybdyr samt til mange andre dyr. I deres fysiske butik forhandler de også dyr. Her finder du sumpskildpadder og fisk til akvariet. Når man handler i deres fysiske butik i Lystrup, så tilskrives en rabatkupon på din bon, som du kan bruge fra måneden efter og opnå rabat. Hos Dyrecenter.dk forhandler de produkter indenfor nogen af de mest kendte mærker indenfor dyreartikler. Du finder blandt andet mærker som B&B, Essentials, Nestle, Trixie og Vitakraft.

Af produkter til Havens dyr, der har de forskelligt slags fuglefoder, foderautomater, foderkasser samt pindsvinehus. Indenfor produkter til hunde, der har de blandt andet godbidder, halsbånd, liner, jakker, legetøj og ting indenfor pelspleje.

Af produkter til katte, der har de blandt andet foder, godbidder, grus, halsbånd og legetøj. Af produkter til krybdyr, kan du blandt andet finde bundmateriale såsom forskelligt slags sand, lamper, terrarier, varmemåtter, varmesten og vitaminer samt mange andre produkter.

Nogen af de fordele der er ved at handle hos Dyrecenter.dk, det er, at der er fri fragt, når du køber for over 399kr, hurtig levering, hvor de har dag til dag levering, gode priser samt god kundeservice. De går rigtig meget op i at levere en god kundeservice.De står altid til rådighed, hvis du har nogen spørgsmål eller har brug for noget rådgivning.