Effektiv videoovervågning til private og erhverv – stort udvalg og lave priser

Et stigende antal boligejere vælger at sætte videoovervågning op for at sikre sig mod indbrud i deres hjem. Hvis du f.eks. har oplevet, at der har været indbrud i det parcelhuskvarter eller villakvarter, du bor, så kan du være bekymret for at tage på arbejde i dagtimerne, fordi du er bange for, at indbrudstyve tømmer dit hjem for værdigenstande, imens du er væk. Når du vælger at investere i videoovervågning, så har det både en forebyggende effekt, fordi indbrudstyven sandsynligvis vil vælge et andet hus end dit, når han ser, at du har sat videoovervågning op, hvilket giver mere tryghed i hverdagen. I dag kan du desuden få overvågningskameraer, som er så avancerede, at du via en app på din computer eller smartphone kan følge med i, hvad der sker i eller omkring din ejendom, når du ikke selv er der.

Forebyg indbrud eller tyveri begået af kunder eller ansatte

Hvis du ejer en butik eller en virksomhed kan det også være meget relevant med videoovervågning for at undgå indbrud begået af fremmede tyve, men det kan også være med til at forebygge eller afsløre, at kunder eller ansatte stjæler varer eller penge fra kassen. I stedet for at mistænke en eller flere ansatte for at stjæle – hvilket kan skabe meget sladder på en arbejdsplads – så filmer du vedkommende med et overvågningskamera, og så ved du straks, hvem det er. Det samme gælder kunder, der stjæler, og her kan videoovervågningsfilmen også bruges som materiale af politiet og til en retssag.

Trådløse overvågningskameraer anvender den nyeste teknologi

Du finder mange forskellige typer af overvågningskameraer på markedet, og ofte er der penge at spare, hvis du vælger at benytte dig af et af de mange gode online-tilbud. En af de netbutikker, som har et stort udvalg af videoovervågningskameraer og som er specialister i salg af overvågningskameraer til både private og virksomheder, er Specialkamera.dk. Du kan godt vælge at købe et analogt overvågningskamera med kabler, men de trådløse IP kameraer er blevet meget populære, fordi de anvender den nyeste teknologi. Denne type kamera kobles til dit lokale Wifi-netværk, og den indbyggede P2P opkobling gør, at du kan overvåge din bolig eller virksomhed live over internettet. IP kameraer leverer knivskarpe billeder i HD-kvalitet, så du tydeligt kan se, hvem der er i gang med at bryde ind i dit hjem eller stjæle fra din virksomhed. De trådløse IP kameraer, som Specialkamera.dk forhandler, er fremstillet hos den tyske producent Digitus, og der er 5 års garanti på kameraerne. I webshoppen kan du vælge mellem indendørs og udendørs kameraer alt efter behov. Når du vælger et udendørs overvågningskamera er det selvfølgelig vigtigt, at det er vandtæt og robust, så det kan modstå regn og rusk, og derudover er det en fordel, at det er trådløst, så det nemt kan kobles til et netværk, og du slipper for at trække kabler. Overvågningskameraer kan købes enkeltvis eller i pakker med flere kameraer. Er du i tvivl om noget vedrørende videoovervågning, så får du en meget professionel rådgivning hos Specialkamera.dk, og kundeservicen er helt i top med nem bestilling i webshoppen, dag-til-dag levering, lav fragtpris på 29 kr. samt gratis fragt ved køb over 500 kr.