Få leveret frisk og velsmagende frugt og grønt fra Aogc.dk

Vil du gerne byde dine restaurantgæster på lækre frokost- og middagsretter eller desserter, så er det vigtigt at have adgang til gode råvarer. Leder du efter en dygtig leverandør, som kan udbringe sæsonens friske grøntsager og frugter, så kan du med fordel vælge Aogc.dk, som garanterer dig høj kvalitet og en rigtig god service, som er tilpasset dine behov. Aogc.dk er en betydelig spiller på markedet, som siden 2010 har leveret frisk frugt og grønt til restauranter, hoteller, kantiner og institutioner til de helt rigtige priser.

Spændende menuer med årstidens frugt og grønt

Med friske råvarer kan du trylle i dit restaurant-, hotel- eller cafékøkken og servere lækre måltider af høj kvalitet for dine gæster året rundt. Driver du en kantine eller laver mad til institutioner, så vil medarbejdere, plejehjemsbeboere eller børnehavebørn ligeledes sætte stor pris på at få serveret et dejligt sundt og nærende måltid mad, som er fremstillet af de bedste råvarer. På hjemmesiden Aogc.dk finder du et stort udvalg af sæsonens velsmagende frugter og grønt, og du kan læse om de forskellige frugter og grøntsagers oprindelse og finde inspiration til, hvordan du kan anvende dem i lækre retter.  Lav spændende retter for dine gæster, som du kan variere fra sæson til sæson, så der altid er noget nyt og interessant på menukortet. Aogc.dk tilbyder også et stort udvalg af asiatiske frugt, grønt og specialiteter som eksempelvis mango, papaya, bambusskud, glasnudler, forskellige varianter af karry pasta og chili. Du finder desuden et omfattende kolonialsortiment til gode priser, som du også finder en liste over på hjemmesiden.   

Favorable priser og miljøvenlig levering

Med Aogc.dk som leverandør kan du være sikker på altid at få frugt og grønt af høj kvalitet til favorable priser. Hold øje med de mange gode tilbud, som løbende dukker op. Du er ikke bundet til at skulle bestille en bestemt kasse frugt eller grønt, men kan bestille netop de varer, du har brug for – når du har brug for det. Din bestilling leveres hurtig og effektivt, og firmabilerne er miljøvenlige, ligesom ruterne planlægges, så der køres færrest mulige kilometer. Når du vælger Aogc.dk som leverandør, vælger du dermed også en samarbejdspartner som har en grøn miljøprofil. Som kunde hos Aogc.dk kan du logge ind på hjemmesiden døgnet rundt og bestille varer, som du kan få leveret inden for få timer, hvis du eksempelvis står og skal bruge nogle bestemte varer med kort varsel. Nemmere og mere fleksibelt bliver det ikke.