Får fjernet dine åreknuder med effektiv, moderne behandling hos Åreknudeklinikkerne

Mange mennesker med åreknuder oplever, at de føler træthed i benene, og at de har lægkramper om natten. Åreknuder kan forårsage smerter, kløe og tyngdefornemmelse i benene, og der kan opstå væskeansamlinger omkring anklerne. De fleste føler sig mest generet af deres åreknuder, når de står op, for så er belastningen på benene størst. Det er dog muligt at få en effektiv behandling på Åreknudeklinikkerne, som er specialister i behandling og fjernelse af åreknuder. Har du problemer med åreknuder, og vil du gerne have dem fjernet, så finder du mere information på Åreknudeklinikkernes hjemmeside Varix.dk. Her kan du bl.a. downloade en brochure om åreknuder, og du kan også finde svar på de hyppigst stillede spørgsmål i forbindelse med behandling.

Hvordan opstår åreknuder?

Åreknuder opstår typisk på grund af utætte veneklapper, som under normale omstændigheder er dem, som skal sikre, at blodet i venerne kun løber op mod hjertet. Hvis veneklapperne ikke er sluttet tæt til, kan blodet løbe tilbage i benene, og dermed øges trykket i vennerne, hvilket får dem til at udvide sig. Venerne kan derved blive slyngede, så de begynder at bule ud. De små blodårer i huden kan også blive udvidende, og dermed opstår små mørkerøde eller lilla striber, der ligner misfarvning på huden, og der kan også opstå eksem.

Hvordan behandles åreknuder?

Åreknuder kan enten fjernes med operation, med moderne indvendig radiofrekvens, med laser eller med skum. Åreknudeklinikkerne er Danmarks største centre for behandling af åreknuder og gennemfører mere en 2.500 behandlinger årligt. Åreknudeklinikkerne er desuden de førende centre i forhold til international forskning, og der bliver kun anvendt behandlingsformer på centrene, som videnskabeligt er dokumenteret effektivt og holdbart. Åreknudeklinikkerne er også blandt de får privatklinikker i landet, som har erfaring med handling af vanskelige åreknuder – dvs. åreknuder som er kommet igen efter operation eller åreknuder der udgår fra knæhaserne. På Åreknudeklinikkerne kan du få behandlet alle typer af åreknuder. Før du kan få tilrettelagt et individuelt behandlingsforløb, kommer du til en forundersøgelse, som er en klinisk vurdering, og du vil også få foretaget en duplex scanning med ultralyd og Doppler, så man direkte kan se, hvilke veneklapper, som er defekte. På den måde afgøres det, hvilke steder man skal ind og operere. Hos Åreknudeklinikkerne er du i professionelle hænder lige fra forundersøgelsen og til din behandling er afsluttet, og du kan takket være moderne behandling og dygtige specialister få fjernet dine åreknuder med et effektivt og varigt resultat uden ar.