Forkæl din hud med BABOR creme

Din hud fortjener kun det bedste, og med BABORs Collagen Booster Cream Rich kan du opnå de flotteste og mest tilfredsstillende resultater. BABOR har mere end 60 års erfaring indenfor hudplejeverdenen og er anerkendte for deres luksuriøse og højt funktionelle produkter. Hos Beauty and Style kan du finde lige præcis den BABOR creme, som opfylder alle dine behov.

Anti age creme i høj kvalitet

Med BABORs Collagen Booster Cream Rich får du en lækker og kraftig creme. Cremen masseres med bløde bevægelser ind i huden morgen og aften, efter du har renset ansigtet for nattens eller dagens urenheder. Den kraftige creme booster det naturlige kollagen i huden, som hjælper med at få en fastere og mere ungdommelig hud. Lupinus Albux Complex ingrediensen hjælper med at opretholde hudens fasthed. Derudover beskytter omega fedtsyrer mod hverdagens strabadser.

Opnå fantastiske resultater

BABORs anti age creme kan hjælpe dig med at få en strammere og smukkere hud. Cremen bekæmper fine linjer og efterlader huden sund og blød. Du får også en creme, som styrker din hud. Med et BABOR produkt får du med garanti resultater, som du bliver glad for i lang tid fremover. En investering i de luksuriøse er en investering i dig selv og din huds sundhed.

Få råd og vejledning

Hos Beauty and Style har vi et professionelt team, der går højt op i, at du får den bedst mulige oplevelse. Derfor er du altid velkommen til at ringe til os eller sende os en mail, så vi kan finde en skræddersyet løsning til dig med hensyn til din hudpleje. Tag et kig i vores sortiment allerede i dag og start din rejse mod en helt fantastisk og ungdommelig hud.