Fyr op for hjemmebaren med barudstyr fra DrinkWorld

DrinkWorld.dk har samlet et omfattende online katalog med barudstyr, som gør det muligt for dig at bygge en hjemmebar op fra bunden. Kataloget henvender sig både til etablerede barer eller caféer, samt til dig, der vil prøve kræfter med en hjemmebar. Gå på opdagelse i kataloget og find inspiration til, hvordan du kan fyre op for de fedeste fester for dem du holder af, ved hjælp af topmoderne barudstyr fra A til Z.

Byg en hjemmebar op fra bunden

Der er mange ting at arrangere, når du skal indrette en hjemmebar for bunden, men med hjælp fra den rette forhandler behøver det ikke være en større videnskab. DrinkWorld.dk har samlet noget af det bedste fra markedet, så det bliver overskueligt for dig at sammensætte en sjov og effektiv bar, der kan diske op med lidt af det hele.

Du finder diverse barværktøj, som det ikke er til at undvære: stødere, proptrækkere, mortere, glasrimmere, barsker, peelere, jiggere, isskovle, citruspressere, strainere og barknive. Du finder en masse forskellige skænkepropper, som hver især eger sig til særlige drinks og maskiner. Nogle egner sig til store flasker og nogle til små, nogle har tællere og andre free flow osv. Du finder flairflasker og shakere til lidt af hvert, ligesom du finder blendere og juicebeholdere til mere kreativitet bag baren. 

God kvalitet og praktiske designs

DrinkWorld.dk har stor erfaring med levering af barudstyr til ambitiøse bartendere. De har derfor kun valgt det bedste barudstyr til deres katalog, både når det kommer til kvalitet og design. Uanset hvilket produkt du vælger, vil det være fremstillet i rustfrit stål, slidstærk og fleksibel gummi og andre holdbare materialer, der vil fungere mange år fremover.

Har du spørgsmål til, hvilke produkter du skal vælge, kan du altid kontakte DrinkWorld.dk for gode tips. Det handler om at vælge rigtigt første gang, så du kan komme hurtigt i gang med at forbedre dine bartender skills!