Gør arbejdet nemmere med serveringsvogne

Serveringsvogne er perfekte til at aflaste personalet og effektivisere arbejdet. Med serveringsvogne behøver personalet nemlig ikke selv at bære og slæbe ved servering, opfyldning, eller oprydning. Samtidig går arbejdet hurtigere, da de kan have flere ting med på én gang. Serveringsvogne kan bruges og er oplagte på mange arbejdspladser såsom daginstitutioner, restaurationer, hoteller, køkkener, kantiner og andet. Aflast dit personale, forøg effektiviteten og skab et bedre arbejdsmiljø for dit personale, med serveringsvogne fra Clean Management.

Serveringsvogne til enhver lejlighed

Hos Clean Management finder du serveringsvogne, der passer til enhver lejlighed. Om der skal serveres mad til et større selskab, ryddes af, eller måske til rengøringen på hotellet. Her på siden finder du nemt serveringsvogne der passer til dit og dit personales behov. Det brede udvalg består af serveringvogne med op til fire hylder. Derudover kan du finde nogle med et låsbart kabinet, en skuffe, lukkede sider, eller med påsatte skraldespande. Serveringsvognene er produceret i genanvendeligt plast og kan bære en kapacitet på op til 135kg. Alle serveringsvogne har hjul der er drejelige og uden støj, så det bliver lettere at komme rundt, samt ergonomiske håndtag der ikke belaster personalet. Du kan vælge mellem farverne sort og hvid, som passer ind i det fleste settings. Se udvalget herunder.

En kompetent udbyder

Clean Management har siden 2008 haft fokus på innovative produkter til dig og din virksomhed. De har et stort udvalg af rengøringsartikler og tilbehør, som spænder helt fra serveringsvogne til skraldespande, rengøringsvogne og pusleborde. Det er vigtigt for Clean Management at møde kundernes behov og de står altid klar til at finde den rette løsning for dig.