Guld købes kontant hos Urma

Har du nogle gamle arvestykker, du gerne vil af med? Nogle sølvsmykker eller smykker af guld? Er du interesseret i at dine smykker købes af et anerkendt firma? Så sælg dine guld smykker eller sølvsmykker til Urma og modtag pengene kontant.

Alle former for guld og sølv

Hos Urma købes der ikke kun smykker. Vi er også interesseret i guld og sølv, om det så er bestik eller ure, eller noget helt andet, der bare ligger og samler støv hjemme hos dig. Det er altid rart at komme af med ting, som man ikke længere har nogen følelsesmæssig forbindelse til, og når dine guld eller sølv elementer købes af Urma kan du være sikker på at få en fair og god kontant afregning.

Mere end opkøb af guld og sølv

Urma er også en urmager, og derfor er du mere end velkommen til at komme ind til os med dit ur og få det justeret. Dit gamle ur kan sagtens få liv igen med en kærlig hånd. Vi tilbyder en knaldgod service til gode priser, så kom ind og så sørger vi for at du kan få glæde af dit ur i lang tid fremover endnu.

Vurdering af smykker og ure

Vil du gerne have forsikret dine smykker og ure, tilbyder Urma også at vurdere dem. På den måde får du en eksakt værdi, som du kan informere dit forsikringsselskab om, så du kan få ro i maven og sove trygt om natten. Er du mere bare nysgerrig på, hvad dine arvesmykker er værd, skal du heller ikke tøve med at komme et smut forbi vores butik på Frederiksberg i København. Vi står klar til at hjælpe dig