Kan du ikke følge med? – 3 tips til mere energi

Nix, der findes ikke en hurtig og nem løsning på at få mere energi. Men der er en smutvej til at gøre de rigtige ting og få overskud til mere i hverdagen.

Det bedste du kan gøre for at få mere overskud i hverdagen er at få en personlig træner. Silkeborg byder på mange trænere, men hvis du vil have en målrettet træning der er skræddersyet til dig, så er Raundahl Performance et godt sted at starte.

Tip 1: Bevæg dig

Du behøver ikke at løbe en halvmarathon eller blive professionel vægtløfter. Men motion og bevægelse har stor indflydelse på hvor træt du er i løbet af dagen.

Før du hyrer en personlige træner, kan du starte med at få mere bevægelse ind i din hverdag. Du kan for eksempel tage trappen i stedet for elevatoren, eller vælge cyklen i stedet for bilen. Der er mange ting du kan gøre uden at det kræver den store omvæltning.

Tip 2: Spis sundere

Når du giver din krop det bedste brændstof, så kan den yde mere. Lad være med at ændre din kost radikalt til at starte med. Så risikerer du at falde tilbage i dine gamle spisevaner igen.

Se på hvad du spiser og spørg dig selv om der er noget der er en lille smule sundere. Alene det at lave maden selv i stedet for at købe færdigmad kan gøre en stor forskel i din energi.

Tip 3: Få en god søvn

Søvn er essentielt for dit overskud. Du har brug for mellem syv og otte timers søvn hver nat. Gå tidligere i seng og sørg for at stå op samme tid hver dag. Gerne mellem klokken seks og otte.

Tag gerne en lur efter frokost hvis du har mulighed for det.