Klar epoxy til ethvert formål

Den fleksible og gennemsigtige lak epoxy kan bruges til et væld af forskellige formål. Mange boligejere vælger eksempelvis at benytte den særlige lak til at give gulvet et løft – specielt hvis der er tale om følsomme plankegulve. Klar epoxy kan også bruges i hobbysammenhænge, hvis du eksempelvis har brug for at håndlaminere et træprojekt eller et plankebord, du ønsker at gøre klar til brug. Hovedformålet er at skabe en jævn og ensartet overflade, der er modstandsdygtig overfor al slags slid. Her er det alfa og omega at vælge en klar epoxy i højeste kvalitet, så man sikrer den længste holdbarhed. Påføres lakken korrekt vil det ikke være nødvendigt med en genfyldning.

Epoxy produkter til industrigulve

Klar epoxy er blevet et særligt populært valg i industrier, hvor det er nødvendigt at køre tungt maskineri hen over gulvet mange gange om dagen. Derfor er det særligt vigtigt at have et epoxybehandlet gulv i på lagre og i værksteder, hvis man ønsker at passe på arealerne så meget som muligt. Det er ekstremt vigtigt at vælge en klar epoxy lak, der er fremstillet med henblik på at give den største holdbarhed til behandling af gulve.

Kan jeg bruge klar epoxy ovenpå maling?

Foruden at beskytte enhver overflade kan klar epoxy også skabe en flot og glansfuld finish – uanset hvilken type overflade, du ønsker at behandle. Derfor er den også oplagt at anvende ovenpå gulv- og træmaling, hvis du mener at malingens udtryk er blevet en smule mat til din smag. Det skaber en flot, industriinspireret stil, der sender associationerne til Brooklyn kvarterer i New York, hvorfor du oplagt kan anvende lakken til at skabe et urbant og råt boligudtryk.