Lydmålere af høj standard fra Pro Instruments

Uanset om du arbejder med arbejdsplads vurdering, eller om du for eksempel er indehaver af et spillested, som skal leve op til de strenge krav om lyd niveauer på offentlige steder, kan du have stor glæde af en lydmåler. Med en lydmåler af høj kvalitet kan du hurtigt få et overblik over støjniveauet på arbejdspladsen, spillestedet, teatret eller anden institution. For ansatte i virksomheder med et forhøjet støj niveau, er stress som følge af udsættelse for høje lyde i længere perioder en reel risiko, og derfor er det vigtigt at sikre, at hverken medarbejdere på arbejdspladsen eller tilskuer til koncerten eller teaterstykket udsættes for alt for høje lyde i forhold til den generelle tolerance tærskel for støj.

 

Hos Pro Instruments er vi stolte af at kunne præsentere en lang række lydmålere af super kvalitet fra velansete producenter, som hver især står inde for en høj standard og et solidt stykke værktøj. Vi fokuserer på at levere det bedste til kunderne til en overkommelig pris, og derfor vil du i vort sortiment sagtens kunne finde lydmåler og udstyr dertil, som ikke vælter dit budget, samtidig med at vi til hver en tid vil kunne stå inde for kvaliteten af hver enkelt produkt.

 

Vi er blandt andet leveringsdygtige i lydmålere fra svenske Extech, et datter selskab af den utroligt velrenommerede virksomhed Flir. Lydmålere fra Extech er kendte for deres høje grad af præcision og akkuratesse – disse lydmålere lever alle op til de høje standarder inden for området, og kan anvendes i stort set alle sammenhænge, hvor der skal måles lyd niveauer.

 

Ud over lydmålere, fører Pro Instruments også tilbehør til lydmålere, for eksempel super sensitive mikrofoner fra Dayton og kabler til mikrofoner, lyd kalibratorer til Extech lydmålere, og samlet lydmåler kit fra Extech – den sidste egner sig især som dit første sæt udstyr til lydmåling.