På SolarCamp.dk finder du spændende solcelleprodukter

Det bliver mere og mere udbredt at overveje alternativer til de konventionelle energikilder. Vi skal passe på vores miljø, og dette kan vi blandt andet gøre ved at bruge nogle af de ressourcer, som naturen byder på som energikilde i vores dagligdag. En oplagt mulighed er at få energi fra solen via solceller.

Hos Solarcamp.dk tilbyder det et stort udvalg af produkter, der drives af solenergi via solceller. Virksomheden er funderet med kærlighed til grøn energi kombineret med stor interesse for fede gadgets og den teknologi, der hele tiden udvikler sig. Solceller er blevet meget udbredt i danske huse, men det er endnu de færreste steder at disse bruges i den lille skala. Den såkaldte mikro-solcelleteknologi har længe været til rådighed, men er først nu ved at slå igennem. Via Solarcamp.dk kan du få blandt andet få en række solcelle lamper, der er super perfekte løsninger til haven, terrassen eller altanen. De fleste er specifikt designet til lysforholdene i Norden, så det er muligt at opnå et stabilt lys hele året. Ud over forholdsvis klassiske havelamper, som kan give et super flot look i haven, så sælges en række sjove og skære havelamper, der vil få smilet frem hos de fleste. Du kan få lyskæder med solcelller, der kan medvirke til at sprede en super hyggelig stemning, hvor de opsættes. Disse kommer i rigtig mange længder og farver. Alle i super god kvalitet, og også lavet til at modstå det skiftende danske vejr. Du kan få forskellige typer af solcelle springvand til haven. En af de store fordele ved disse produkter er at du slipper for at trække ledninger. Du kan faktisk komme til at opsætte lamper steder, hvor du ellers ikke ville opsætte lys.

På Solarcamp.dk kan du også købe en række sjove gadgets og legetøj drevet via solceller. Sjove figurer, der kan bevæge sig, robotter der kan gå  og et modelhus der holdes i gang med solcelle energi samt modelbiler, der kan køre. Sjove gavemuligheder eller bare noget til få smilet frem.