Rambo dækken – forkæl din hest med et kvalitetsdækken til en god pris

Din hest har brug for et dækken af god kvalitet, som passer til årstiden, og som er åndbart og holder den varm eller sval alt efter årstiden. Med et Rambo dækken fra Horseware får du et dækken, som er specialdesignet til at imødekomme hestens behov, og som er fremstillet af materialer i lækker kvalitet. I serien af Rambo dækkener finder du sommerdækken, vinterdækken, sved- og transportdækken, fleecedækken, stalddækken, insektdækken, skridt- og ridedækken samt pony- og føldækken. Rambo dækkener er kendt for deres supergode pasform, som betyder, at hesten undgår, at dækkenet er generende at have på, og hesten har stadig sin bevægelsesfrihed, selvom det har dækkenet på. Et Rambo dækken er desuden fremstillet af lette materiale, så det er meget komfortabelt at have på. Et kvalitetsdækken koster selvfølgelig flere penge end et dækken fremstillet i billige materialer, men til gengæld er det mere slidstærkt og holder i længere tid, så det skal ikke udskiftes så ofte. Desuden kan du bruge lidt tid på at sammenligne priser – f.eks. i forskellige netbutikker – og dermed finde gode tilbud og få et nyt Rambo dækken til en billig pris.

Gode tilbud på Rambo dækkener hos Bot-shop.dk

Bot-shop.dk er en netbutik med fysiske butikker rundt omkring på Danmarks travbaner, som er specialiseret i at forhandle lækkert kvalitetsudstyr til heste. Her finder du et stort udvalg af Rambo dækkener til favorable priser. Eksempelvis finder du lige nu et rigtig godt tilbud på dækkenet Rambo Duo 100 g inkl. hals og 300 g liner, som fås i farverne Navy eller brun/cremefarvet fra Horseware til en pris på kun 2.398 kr. Rambo Duo er en bestseller, og dækkenet kan anvendes det meste af sæsonen. Det har en utrolig god pasform, er vandtæt og åndbart, og det er let og komfortabelt at have på, så din hest vil nyde at have det på.

Professionel rådgivning og hurtig levering

Hos Bot-shop.dk får du en meget professionel rådgivning af personalet, som har en stor passion for heste. De har forhandlet hesteudstyr fra Horseware de seneste 8 år, og Back On Track udstyr i 5 år. Derudover har de forhandlet travudstyr i over 30 år. Du kan vælge at besøge dem i de fire fysiske butikker, men du kan også nemt handle online i netbutikken, hvilket har den fordel, at du kan sidde i ro og mag hjemme foran computeren og vælge netop det Rambo dækken, du gerne vil have. Dernæst foretager du nemt bestillingen i webshoppen, hvorefter du får leveret dine varer hurtigt til din adresse inden for 1-5 hverdage. Dermed slipper du for selv at skulle bruge tid på transport. Fragten er gratis, når du handler for mere end 399 kr., og du finder altid gode tilbud på kvalitetshesteudstyr hos Bot-shop.dk.